HELG

Igår var det en väldigt trevlig dag i stugan med pappa, Annica, Carro, Niklas, Jonas, Emma, Adde, Viktor, Ida och Robin. Spelade krocket och åt god middag, efterrätt och hela köret! Mycket gott och trevligt! Åkte hem där vid 6-7 tiden och gav hundarna mat. Packade nå kläder och for sedan vidare till Prästholm med älsklingen, badade bastu och tog en cider. Bastun var skönaste på länge! Varmt och skönt, dock vart det lite för varmt i slutet.. Men skönt var det iaf! For hem där vid 12 någongång och la oss i soffan med godis, vilket slutade med att vi somnade i soffan och vaknade vid 2. Förflyttade oss till sängen och fortsatte sova, skönt!
Idag så har vi tagit sovmorgon till 11, men klev upp från sängen först vid 1 ;) Dock har jag varit ut med hundarna några gånger från 8, men har ändå lyckats somna om efter varje gång. Har sedan varit en sväng till Prästholm igen, blev inte så länge men ett tag. Pappa ringde att dem skulle komma förbi så åkte hem igen och bjöd på fika och visade lägenheten och så ;) Sen tillbaka till Prästholm, och kom hem för ett tag sen. Har ätit sallad och nu ligger vi i soffan och ska vila magen och sen ska vi ut på promenad allihopa! Mysigt..
Imorgon är det jobb som står på schemat, från halv 8 till halv 5. Hoppas på att det finns mycket att göra så att tiden går fort, borde ju finnas en hel del eftersom det varit semesterstängt! Vi får se, annars lär det väl komma upp ett inlägg här om jag inte har något att göra ;)
 
Jag saknar er bästa tjejer från HU09 ♥