1 april

redan första april, tiden går fort alldeles för fort ibland..
första april betyder att jag nyss fyllt år, 19 år - ingen speciell ålder direkt men var ju iaf en födelsedag att fira. har även hunnit vara påsk vilket betydde en massa ledighet som i sin tur betyder att man hinner med en massa saker som man vanligtvis inte skulle hunnit med och det tackar man för. har väl hänt en del bara den senaste veckan. förra måndagen så klarade jag körkortet, har nog aldrig varit så nervös som jag var den dagen. har aldrig kört så dåligt som jag gjorde på uppkörningen och har aldrig haft sån ångest som jag hade då jag skulle trycka på rätta knappen. men de gick ju bra för imorgon ska jag hämta ut mitt körkort, det är först då de kommer kännas att man klarat det, då man har det i handen, först då man kan vara stolt och känna att allt slit lönade sig i slut änden. jag är jävligt nöjd att jag inte gav upp för det är en lättnad att bara kunna ta bilen och åka iväg när man känner för det. men lite läskigt är det ju att köra själv ;) aja nog om det..
påsken har jag som sagt hunnit med saker som man annars inte hinner med..
på fredag morgon så gasade jag och carro upp till pello, var där till lördag eftermiddag. hann med två skoterutflykter och hade de allmänt trevligt :)
söndag så var vi bara slöa och gjorde inte så mycket, var ute och var och handlade.
idag så har vi varit i kalix på en skoterutflykt med folket där.
man kan ju inte annat än älska vädret som är just nu, är nog bästa årstiden nu. så skönt när solen värmer och de ändå finns snö.
jag är så glad att jag har alla fina människor i mitt liv! att jag hunnit träffa alla nu under ledigheten är ju ett stort plus, som att batterierna är nyladdade och saknaden är stillad för en stund - underbart!
nu är det tänkt att jag ska mysa lite med pojken min och sen sova så jag orkar jobba imorgon!
så älskling när du läst det här så kan du ju komma till sängen ;)

bjuder inte på nå bilder då internet är så segt men de som vill se, kolla instagram @larsssonf.

puss!