sista dagen..

hehe, kanske inte gick så där jätte bra med bloggandet igen..
snart är semestern slut för den här gången och de är bara att ladda om inför nästa omgång som blir om några veckor, jobba tre veckor och sen Mallorca! fettskönt det ska bli, bara ligga och sola och bada, leka turist i ett annat land - underbart! sista semesterdagen idag får se vad som händer och sker, skulle tippa på att det inte blir så mycket. ska boka en Finspångs resa med en kär vän vid Rebecka idag, blir nog jättebra och roligt! var ju som ett tag sen man var dit ner..
annars har jag hunnit vara till Skellefteå med Bea och hälsat på Hanna. roligt det med! måste göras om betydligt mycket oftare!! hann väl en del ändå, träna lydnad, apportering och bad för hundarna och en jäkla massa bus. trötta hundar - nöjda mattar ;) sen en massa prat och lite alkohol, trevligt det med!
annars så händer det väl inte så mycket och har inte hänt så mycket. vädret är på topp och jag försöker att sola min vita och extremt bleka kropp, utan vidare resultat.. måste sola solarium innan vi åker så man har en grund att stå på så att man kanske inte bara blir en extremt röd kräfta utan man kanske blir lite brunare, tror de är mycket önsketänkande här.. men man kan ju inte göra annat än hoppas, eller hur? :)
nu ska jag slita upp jonas från sängen för här kan vi inte ligga mer, duķtigt av mig att vara vaken den här tiden. hela semestern har man vaknat efter 12, inte bra!
får se när man skriver här nästa gång, förhoppningsvis inte allt för långt hopp mellan gångerna ;)

tanken var att lägga ut bilder men de vill inte funka.. så skiter i de :(