Liv i luckan

Nu händer det grejer! 
Vart så att vi blev tvugna att omboka resan som vi hade den 21 juni, så på lördag åker vi 1 vecka till Rhodos! Vart snabba ryck men tur allt nästan är löst iallafall! Nu får vi bara hoppas på det bästa och att det blir en härlig vecka med sol och värme 😊 
Vi har även gått ner på tvåsiffrigt tills vår egen lilla knodd kommer, tiden bara springer iväg och det ska bli så mysigt så! 
Och nu är det inte länge kvar tills vi får tillgång till vårt alldeles egna hus, garage, tomt osv. Ska bli så skönt att kunna göra precis allt som man vill och veta att det är mitt (okej, hälften är Jonas men ändå). Det kommer bli så roligt och spännande och se vad som händer, men först ut är sovrummet som ska få en liten uppfräschning i form av tapeter, färg och golv. Det blir nog hur bra som helst! 
Nu är klockan halv sju och det är dags att börja göra något av dagen, ska kicka upp Jonas från sängen och sen även göra klar mig själv! Efter jobbet blir det att handla och köpa nå nya kläder till resan, sen städa, tvätta.. Proppfullt hela den här veckan men jag hoppas man överlever, 05:55 på lördag sitter vi på planet påväg till Rhodos för en vecka med att inte göra ett skit! 
Puss alla glada! :)