Lycklig

Lycklig tjej här! Ligger i sängen i mitt och Jonas hus, äntligen har vi efter 3 månaders väntan fått flytta in i vårat hus. Kan säga att det är mycket saker man har som man inte tänkt på innan, men när man väl ska flytta på märks varenda liten grej man har. Saknar dock en del saker som hamnat på villovägar, men de kommer väl fram när man fått undan en del kartonger, hoppas jag!
Annars så ligger den lilla krabaten och sparkar, som alla andra kvällar vilket är väldigt mysigt såhär på kvällen. En liten kvälls och nattaktiv liten krabat, kanske brås på pappa? Måste nog vara så, och jag har också blivit mer kvällspigg än vad jag varit de senaste 4 åren, kanske håller på att vända nu igen? Men är väldigt jobbigt att vara morgontrött, usch.. Men snart så är jag även ledig resten av året, jobbar endast 7 dagar totalt av detta år, sen är man ledig! Vilket ska bli jätteskönt! Kunna vara hemma och ta det lugnt nu innan den lilla kommer och bara ta vara på tiden med hundarna och dona på! Blir nog så att man tar tag i att måla och sånt så mycket som jag nu orkar!
Nu snart kommer älsklingen också och lägger sig här i sängen bredvid mig så att vi sen kan sova, känns lite läskigt att ha en övervåning och ligga här helt själv.. Okejdå, Exit är så bra på att göra mig sällskap men ändå! Är jätterädd att det ska spöka eller nå annat här i huset så ojoj.. Men får väl hoppas att det inte är så!
Och på fredag kommer mina tjejer till mig, ska bli så roligt att prata en massa skit och bara umgås! Var ju som ett tag sen vi gjorde det ordentligt! Var bara en snabb sväng förra veckan som jag och Bea var till Skellefteå och hälsade på Hanna. Men nu får jag umgås med dem en hel helg vilket kommer bli jättekul!
Skriver bara en massa goja nu, men de som vill läsa de får läsa och de andra - blunda!
Nu ska jag vänta på hjärtat och sen ska jag sova!
Kanske blir bättre på att skriva här nu när vi har ett vettigt internet som är till nå! Kan väl hoppas på det!
Ha det så bra allihopa, det ska jag! Puss